ápr
23

Keresd Magad Degeszre - Ebből Te sem maradhatsz ki!

Óriási változások indulnak a KMD-nél. Mint a virágon a szirmok, megannyi újdonság kerül bevezetésre. Mai blogomban az elkövetkező 4 hónap változásairól fejlesztéseiről írok. Akkor vegyük őket sorjában:

  • A KMD elindítja vadonatúj, 12 napos Iwowwe hálózatépítő Sikerprogramját. Teljes részletességgel be fogja mutatni, hogyan tudod felépíteni saját hálózatodat és hogy tudsz elérni hónapról-hónapra emelkedő jövedelmet. Ennek érdekében fejleszti a kommunikációt a regisztrált tagokkal. Gyökeres változásokon megy át a Helpdesk rendszerük, melynek eredményeként az Ügyfélszolgálat sokkal hatékonyabban, nagyobb létszámban tud majd segíteni régi és új tagoknak egyaránt. Elindul a telefonos, valamint a Skype alapú ügyfélszolgálat gyorsabbá és gördülékenyebbé téve a kommunikációt. 
  • Megújul az újonnan regisztrált tagoknak küldött 6 részes levélsorozat is. Új videók, és új írásos anyagok kerülnek bevezetésre.
  • A KMD vezetősége úgy döntött, hogy megteremtik a kommunikációt a szponzor és direktjeik között, így lehetővé válik a tapasztalatok átadása egymásnak, de megbeszélhetjük problémáinkat, megoldásokat találhatunk a direkt szerzésre (például: direktek bannerének kirakása a szponzor weboldalára). Sokan vagyunk szerintem már úgy, hogy nekünk már elegendő direktünk van, de nekik valahogy lassabban megy a hálózatépítés, hát miért ne segítsünk az alattunk regisztrálókon. Ráadásul mindezt elkezdhetjük már a levélsorozat bevezető részei alatt. Ez az igazi "Egy mindenkiért, mindenki egyért" filozófia.
  • A Webiroda hamarosan tartalmazni fogja az újdonságként bevezetett Elismerési rendszert, annak részletes leírását és a minősülési feltételeket.
  • A marketingrendszer is teljesen átalakul, sokkal hatékonyabb lesz a KMD-t mozgató motor.
  • Fokozott figyelmet fordítanak adatvédelemre és az adatbiztonságra. Mindezt új technikai megoldásokkal érik el.
  • A KMD-s rendezvények valamennyi anyaga megtekinthető lesz a Webirodában videók, prezentációk formájában.
  • Az elkövetkezendő pár hétben beindul az európai terjeszkedés. Elsőként 5 országban válik elérhetővé a KMD.
  • 2 új program kerül bevezetésre különleges feltételekkel és megoldásokkal bevonva a külföldi országokat és piacokat.
  • 1-2 héten belül publikálásra kerül egy Etikai Kódex és egy Adózási információ is melyek minden tag számára elérhetővé válik.

S ezzel nincs vége az újdonságok sorának, ezekről is hamarosan beszámolok.

Úgy gondolom, ezt az óriási lehetőséget nem lehet kihagyni. Következő blogom tartalmazni fogja az elismerési szinteket és egyéb fontos és érdekes információkat a KMD világából.

Ezek után nincs más hátra, mint az ingyenes regisztráció, melyet a fenti reklámcsíkra kattintva vagy itt tehetsz meg:

http://href.hu/x/h7zq

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://videomailblog.blog.hu/api/trackback/id/tr384469377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása