már
13

Keresd Magad Degeszre - Ebből Te sem maradhatsz ki!

Egy forradalmian új internetes kommunikáció kezd terjedni az interneten, a neve, video mail. A statisztikák szerint az emberek sokkal szívesebben néznek videókat, mint olvasnak el például egy szöveges e-mailt, de talán ez érthető is. A internet jövőjét a vizuális eszközök folyamatos fejlődése határozza meg (3D TV). További bizonyíték erre a rendkívül népszerű videó nézegető oldal, YouTube (szleng: tecső). E-mail és videó? Most mindez egyszerre megvalósulhat. Vegyük sorra azokat a területeket melyeken hasznos lehet ez a szolgáltatás. 

Miért hasznos ez a cégeknek, vállalkozásoknak?

Mennyivel jobb lenne, ha egy termékről nem csupán egy leírást vagy egy képet látunk, hanem megnézünk róla egy videót, s közben hallgatjuk mire is használható, milyen tulajdonságai vannak. Ez az új technológia tehát a reklámozás új fejezetét nyitja meg előttünk és nem csak a cégek, a magánszemélyek számára is. Ami nagyon fontos a többi reklámmal ellentétben, célzottan.
Továbbra is a vállalkozásoknál maradva költségcsökkentő megoldásként is használható, hisz nagy létszámú videó konferenciákat is lehet vele tartani. Nem kell több tízezer forintokat utazásra költeni, sokkal több időnk marad a lényegre a tárgyalásokra koncentrálni, s nem utolsósorban a vállalkozás költséghatékonyabbá tétele mellett kényelmes is.
Azonban más területen is óriási hasznot hozhat ez a lehetőség.

Nézzük az álláskeresést.

A közelmúltban adott interjút Baráth András okleveles önéletrajz szakértő. A video mail-ről az volt a véleménye, hogy kiegészítő megoldásként nyugodtan alkalmazhatjuk, de természetesen az állásinterjút nem helyettesíti. Egy önéletrajz mellé csatolt video mail-el garantáltan kitűnhetünk a több 100, esetleg több ezer jelentkező közül, így sokkal több esélyünk lesz az áhított állás megpályázására, hisz a munkáltató kész képet (sőt, videót) kap rólunk, viselkedésünkről. Tehát elkészítünk egy 2-3 perces videós bemutatkozást és már küldhető is, nem kell hozzá más, mint egy web kamera vagy egy digitális videokamera, de egy video felvételre képes mobil telefon is (melyik nem az manapság?).

Most pedig nézzük mit is tud kezdeni ezzel egy átlag felhasználó.

Minden családban van legalább egy video kamera vagy egy video felvételre képes mobil telefon. Igen ám de a szeretteink több száz kilométerre élnek tőlünk. Nos, ezzel a szolgáltatással elküldhetünk nekik bármilyen témájú videót. Mennyivel jobb látni a családunkat, mint olvasni róluk? Látni mit csinálnak, látni a mosolyukat, megnézni mi történt velük egy kiránduláson, hol jártak, milyen élményekben volt részük.

S végül, de nem utolsósorban mindez egy új pénzkereseti lehetőséget is takar, egy nagyon korrekt marketing terv kíséretében, melyről bővebben a lent megadott link szól.
Nos, ha minderre Önnek is szüksége van és nagyon korrekt áron hozzá szeretne jutni ehhez a szolgáltatáshoz, akkor nincs más dolga, mint rákattintani az alábbi linkre és pár héten belül már igénybe is veheti ezt a szolgáltatást.

Ami még nagyon fontos: 30 napos pénz visszafizetési garancia!

Link: http://href.hu/x/h7zq

 

Bármilyen kérdése van erről a lehetőségről szívesen állok rendelkezésére az alábbi e-mail címen:

beky.balazs@gmail.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://videomailblog.blog.hu/api/trackback/id/tr774315065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása