már
23

A KMD

| Szerző: bboy1974 | 12:06 am

Keresd Magad Degeszre - Ebből Te sem maradhatsz ki!

Arra gondoltam, hogy ma írok pár sort a KMD-ről (Keresd Magad Degeszre), a KMD filozófiájáról. A KMD jelentéséből kiindulva az első gondolatom az volt, megint egy próbálkozás, hogy lehúzzanak és cserébe nem adnak semmit, de mivel az ember alapvetően érdeklődő típus, azért elkezdtem foglalkozni vele. Tudni kell, hogy én eddigi életemben a network marketinget messziről elkerültem, nagyon sok negatív véleményt hallottam vele kapcsolatban. Mindezidáig. Miért vágtam bele ebbe? Egyrészt mert hús-vér emberek vannak mögötte, a két alapító tag Rácz Levente és Elek Tamás. Ők ketten indították útjukra a KMD-t még 2011 nyarán azzal a nem titkolt céllal, hogy a kevés jövedelemmel rendelkező, vagy lecsúszott családok ezrein tudjon segíteni a lehető legkedvezőbb feltételekkel. A további ok, hogy elkezdtem foglalkozni ezzel a lehetőséggel, hogy teljesen ingyenes. Sőt. Fontos tudni, hogy a KMD első igazi befektetési lehetősége, igaz már pénzbe kerül, de az alapítóknak hála 30 napos pénz visszafizetési garancia van, tehát ingyen használható és ide sem kötelező belépni. Először úgy gondoltam, nem kezdem el megosztani az ismerőseimmel inkább kipróbálom működik e ez így egyáltalán bizonyítékokkal alátámasztva. Amennyiben jók a tapasztalatok, akkor elújságolom az ismerőseimnek is. Nos, az eredmény egy hónap leforgása alatt már 170 meghívottal (direkttel) rendelkezem akik közül senkit nem ismerek, 3 szint mélységnél tartok és az emberek jó része bizony szépen építkezik és tényleg automatikusan, magától megy minden. Ha szükségem van rá a webirodámban belépek a chatre és ott kérek segítséget, ötleteket. Így már viszont bátran ajánlhatom ezt a lehetőséget barátaimnak, ismerőseimnek is. Persze egyúttal tovább gondolkodom azon, hogy lehet még több embert megtalálni és ajánlani nekik is a KMD-t.
 
A Facebookon már több mint 40.000 like-al büszkélkedhet a KMD!  
 
Biztos sokan azt kérdeznétek most tőlem, jó de mit kell csinálni???
 
Annyi a feladat, hogy ki kell építeni egy olyan mátrix alapú hálózatot ami 9 szint mélységig bővíthető.  Mivel a meghíváson kívül a KMD a háttérben minden támogatást megad, a hálózat a meghívott emberekből saját magát építi és küldi a levélsorozatot mindenkinek aki rákattintott a szponzor linkre (minden regisztráltnak lesz egy ilyen linkje).  Természetesen, ha valaki nem tud azonosulni ezzel a pénzkeresési lehetőséggel, le is iratkozhat. Itt tehát nem kell mindenáron ismerősöket bevonni, nem kell rábeszélni, nem kell beszervezni. Több módja is van annak, hogy hogyan is lehet embereket meghívni. A legelterjedtebb a hirdetés útján való meghívás, de fel lehet tenni közösségi oldalakra, vagy ha van a közelben valakinek weboldala, mivel különböző méretű bannerek is rendelkezésre állnak (lásd fennt az egyiket) ezekkel is lehet hirdetni, de lehet még blogot is írni :-). További segítség a saját webiroda chat menüpontja alatt kapható, itt vannak kiemelt hozzáértő személyek, melyek minden kérdésben segítenek. Fel lehet fogni mindezt egy új közösségnek is, amit egy cél vezérel, a nagyon sok rossz anyagi helyzetben lévő család életkörülményeinek javítása. 
 
Az első "termékről" előző blogomban írtam, az Iwowwe-ra most nem térnék ki csak annyit róla, hogy 2012.02.16-án indult a KMD-vel való együttműködés, tehát még nagyon új a dolog. 2012-ben még 2-3 új "termék" fog indulni. Ami a nagyszerű benne, ha az Iwowwe nem tetszik, meg lehet várni a következő lehetőséget, hisz a kiépített hálózat mindig a Tied lesz, azt már senki nem veheti el tőled. Te a saját hálózatodat abba a "termékbe" invitálhatod meg, amibe akarod.
 
A KMD rövidtávú tervei között szerepel a külföldre való terjeszkedés, amihez majd szintén megad minden segítséget például az adott nyelvre lefordított írásos és videós anyagokat, tehát a nyelvtudás hiánya nem lesz hátrány. 
Ez a rendszer nem úgy működik, mint egy átlagos munkahelyen, miszerint a főnök keresi a legtöbbet és aztán a legalsó szinten dolgozó a legkevesebbet, hiszen itt simán többet kereshetsz a „főnöködnél”, mert mindenki egy szintről indul, alattam is lehetnek olyanok akik ügyesebbek, több ötlettel rendelkeznek, jobban kommunikálnak vagy esetleg több ismerősük van akit mindez érdekelhet. Persze egy kis leleményesség és fantázia ide is kell.
Végül hadd osszak meg egy videót melyben Elek Tamás, az egyik alapító tag beszél a KMD és az Iwowwe viszonyáról.
 
Ingyenes regisztráció, mellyel semmit sem veszítesz: http://href.hu/x/h7zq
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://videomailblog.blog.hu/api/trackback/id/tr714334014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása